Muutoksia

Kevät aurinko lämmittää jo mukavasti ja päivät pitenevät. Aurinko lämmittää myös meidän tiimiä ja kokoonnuimme taas suunnittelemaan ja kehittämään projektiamme SAMKin kampukselle Poriin, kahvila Agoraan. Kahvin ja teen voimin löimme viisaat päämme yhteen ja jatkoimme kehittämistä.


Vastaan tulleet hankaluudet ovat hidastaneet etenemistämme, ja suunnitelmat ovat ottaneet uutta suuntaa. Päätimme muuttaa toimintasuunnitelmaa, ja luoda toimivan projektimallin Rauman kaupungille. Niinhän sanotaan, että hyvin suunniteltu on jo puoliksi tehty, eikö?

Suunnaksi otimme luoda suunnitelman Rauman kaupungille toteuttaa erilaisten kuvauspaikkojen julki tuomista lyhyiden elokuvapätkien muodossa ja sisällyttää siihen jotenkin uutta teknologiaa. Kiinnostavimmiksi kuvauspaikoiksi meidän mielestämme rajautuivat Vanha Rauma, Rauman satama ja saaristo sekä rannikko. Kuka nyt ei tuntisi Vanhaa Raumaa.


Tavoitteeksi alkaa muodostua Raumasta brändin luominen. Tavoitteeseen päästäisiin luomalla niin sanotusti jotain mediaseksikästä, joka herättäisi huomion sosiaalisissa medioissa ympäri maailman. Tavoitteemme ei ole sen nöyrempi, kuin luoda Raumasta Suomen Hollywood.


Raumasta Hollywoodin luominen, siihen vaaditaan paljon. Kaupungin omaa panostusta, meidän panostusta ja ihmisten kiinnostusta. Kiinnostusta ajattelimme houkutella raumalaisista esiin joukkoistamalla projektimme toteutusta, eli pyytäisimme raumalaisia lähettämään videopätkiä heidän mielestään kauniista kohteista Raumalla, jolloin kuuluville saataisiin myös paikallisten ääni.

Syöttien kehittely ja kiinnostuksen koukkujen luominen onkin seuraava haaste meille, mutta ihanasti lämmittävä kevätaurinko antaa uutta intoa toteuttaa ja luoda uutta. Aurinkoista kevään alkua teille !

Kommentit

Suositut tekstit