Loppu lähenee

Kevät aurinko alkaa lämmittää ja TuotekehitysPajan projekti lähenee loppuaan.


Olemme nyt tutustuneet Rauman mahdollisiin kuvauspaikkoihin, suunnitelleet erilaisia kilpailumahdollisuuksia, erilaisia kuvaus ja toteutus mahdollisuuksia.

Lähestyvä Grand Final teettää nyt tehtävää ja suunniteltavaa. Grand Final on tapahtuma, jossa esittelemme projektimme tilaajalle, eli tässä tapauksessa Rauman Kaupungille. Grand finalissa kaikki Tuotekehityspajaan osallistuneet tiimit esittelevät siis luomansa projektit toimeksiantajilleen. Tapahtumassa pidämme myös ständiä, johon kuka tahansa voi tulla tutustumaan projektiimme ja sen sisältöön.

Grand Final on SAMK:in Porin kampuksella keskiviikkona 9.5.2018 alkaen klo 13.00, paikkana Apparaatti. Ohjelmassa on projektitiimien esittelyjä ja puheenvuoroja. Projektien esittelyjen sekä puheenvuorojen jälkeen alkaa Meet and Greet- osuus, jossa kaikilla osaan ottajilla on mahdollisuus tutustua projekteihin ja henkilöihin niiden takana.


Odotamme innolla muiden tiimien projektien näkemistä ja heidän vaiheista kuulemista. Kiinnostavaa tulee olemaan myös se, että toimeksi antajat kuulevat nämä esitykset ensimmäistä kertaa. Jännittävää nähdä erilaisia ratkaisuja ja toteutuksia muiden tiimien tekeminä.
Innolla tapahtumaa odottaen
Rauma viihdeteollisuuden kartalle- tiimi
Tuulia

Kommentit

Suositut tekstit