Kick off-päivä Raumalla

Aloittelimme maanantaina 29.1  erittäin pirteinä (or not) matkan kohti Raumaa klo 7.20. Jos arkirytmini on valunut siihen, että sängystä pääsee ylös noin kello yhdeksän ja kymmenen välillä, niin kyllä, kuuden herätys tuntuu erittäin pahalta.
Päivä alkoi Raumalla Samkin kampuksella puoli yhdeksän maissa, alkuun oli pientä tsemppaavaa luennointia tiimityöskentelystä. Luennoinnin jälkeen oli ryhmäytyminen omiin tiimeihin. Meidän tilanteessamme tutustuminen ei ollut tarpeen, koska tiimimme jäsenet, minä ja Tuulia (sekä paikalle tulemasta estynyt Esa) olemme samalla luokalla. Opiskelemme jokainen yrittäjän koulutusohjelmassa Porin kampuksella. Uskoisin että yrittäjämäinen karski asenteemme ja luovuus tuovat erittäin hyviä näkökulmia Rauman kaupungin viihdeteollisuus-toimeksiantoon.

Saimme aika mahtavan työskentely-ympäristön, säkkituolit!
Päivä kului ideoinnin lomassa, hahmottelimme toimeksiantomme tulevaa kokonaisuutta ja mietimme mistä lähteä liikkeelle. Otimme myös yhteyttä toimeksiantajaan, jotta saataisiin hieman näkövinkkeliä mihin suuntaan projekti kannattaisi lähteä viemään. 
Ideoinnin ohella saimme hyviä vinkkejä sekä ohjeita Tuotekehityspajan ohjaajilta. Täytyy pitää mielessä tärkeimmät, mikäli epätoivon hetkiä matkan varrella ilmaantuu.

Vaikka saimmekin projektia hyvin alkuun, pyörii päässä vielä tuhansittain kysymysmerkkejä. Varsinaisen lopputuleman keksiminen tulee viemään paljon aikaa, mutta uskon, että matka on todellakin opettavainen ja tuo ryhmäläisille mahtavaa kokemusta.

Päivässä saimme projektin aika hyvin alkuraiteille, nyt seuraavaksi olisi projektisuunnitelman laatiminen. Kokoonnumme siis ensimmäistä kertaa koko ryhmä yhdessä ja katsotaan mitä ihmeitä saadaan aikaan. 

Susanna, projektipäällikkö


Kommentit

Suositut tekstit