9.2.2018

9.2.2018

Kokoonnuimme 9.2 SAMKin Cafe Agorassa Tuotekehityspajan merkeissä. Kahvila onkin hyvä paikka kokoontua keskustelemaan ja kehittämään projektia. Kahvilassa olikin tarjolla laskiaispullia, joissa oli täytteenä Nutellaa.


Aluksi Susanna kertoi projektin alustavista suunnitelmista ja sitten hän soitti Riku-Matti Levomäelle, josta saimme ohjeistusta tulevien suunnitelmien pohjaksi.


Seuraavaksi pohdimme eri vaihtoehtoja markkinoida Raumaa viihde- ja elokuvateollisuudelle. Päätimme lopulta järjestää valokuvakilpailun, jossa halukkaat voisivat lähettää omia kuviaan valokuvaksellisista tai mielenkiintoisista paikoista Rauman seudulla. Päätimme ottaa kuvakilpailun tiimoilta yhteyttä Rauman paikallislehteen Länsi-Suomeen ja Satakunnan Kansaan ja kysyä mahdollisuutta tehdä artikkeli projektista ja valokuvakisasta. Lisäksi teemme valokuvakilpailusta someen Instagram- ja facebook-tilit ja parhaat julkaistaan lehdessä.


Pohdimme myös viihde- ja elokuvateollisuuden tarpeita: miljöö, sisätilat, tunnettuus, rahoitusratkaisut yms. Itse toin esille mahdollisuuden tehdä Rauman seutua tunnetuksi lyhytelokuvan muodossa, jonka tekotapa tai genre olisi uudentyyppinen.


Susanna päivitti projektisuunnitelmaa, johon alustavasti päätettiin suuntaviivoista ja tavoitteesta Raumasta Suomen Hollywood. Kisa-ajaksi määritettiin kaksi viikkoa ja ulkopuolisen tuomarin hankkiminen kuvakisaan jäi Esan vastuulle. Tuulia lupasi tehdä sähköpostitilin ja Susanna Instagram-tilin. Esa ottaa yhteyttä sanomalehtiin/ mediaan. Susanna yrittää saada kilpailuun palkinnot. Susanna ehdotti hastag sloganiksi: ”Mää tykkä Raumast”. Projekti etenee suunnitelmien mukaan ja ehkä keväällä päästään kuvaamaan lyhytelokuvaa ☺

Kommentit

Suositut tekstit