Grande Finale

Tuotekehityspajan Grande Final


Tilaisuus oli 8.5.2018 SAMK:in tiloissa Porissa. Samana päivänä oli Eurooppa päivät, jotka siirsivät meidät eri tilaan. Tilana toimi Apparaatti, joka oli pienempi kuin alkuperäinen tila. Ständimme olivat tiiviit, mutta sopivan riisutut. Tapahtumasta tuli intiimimpi, kun tilaan ei ulkopuoliset eksyneet.


Esityksiä oli kaiken kaikkiaan kuusi, joista meidän tiimi esitteli lopputulemamme viimeisenä. Oli hienoa seurata muiden tiimien esityksiä ja kuunnella heidän ideoitaan ja matkaa tässä projektissa. Toimeksiantajien kannalta esityksistä sai varmasti mahtavia ideoita, ja joissain projekteissa oltiin jo toteuttamassa tiimien kehittämiä ideoita.

Jännitys kasvoi muiden esitelmiä katsoessa ja kuunnellessa, ja sitten tulikin meidän vuoromme. Esittelyn aika oli yllättävän nopeasti ohitse ja meillä oli pieni sekaannus power-point esityksissä. Onneksi kaikki sujui mahtavasti ja saimme esityksemme kunnialla loppuun.


Esittelimme projektimme siis kahden, Esa ja Tuulia, valitettavasti projektipäällikkömme Susanna oli estynyt tulemaan tilaisuuteen. Kömmähdyksiä sattui matkalla, mutta niistä selvittiin.


Ständillä kerroimme toimeksiantajamme Rauman kaupungin edustajalle Kaisa Kalliovuolle yksityiskohtaisemmin projektistamme ja suunnitelmistamme, ja soveimme lähettävämme materiaalit hänelle sekä Riku-Matti Levomäelle.
Projekti hiipii kohti loppua, tehtävät ovat tehtynä ja kesä kolkuttaa ovella. Lomaa kohti siis!

Terveisin Rauma viihdeteollisuuden kartalle- tiimi

Kommentit

Suositut tekstit